Facebook schimba parola de urgenţă
Informaţii compania Symantec de securitate într-o declaraţie, deoarece unele aplicatii te în securitate cauzate de scurgerea de cuvinte cheie, accesul la site-ul de reţele sociale profiluri, sau mesaje pentru a fi citite din specificată.
SYMANTEC observat STATUTUL

Symantec Nishant Doshi, dezvăluind cuvintele cheie de aplicaţii, inclusiv părţi terţe, inclusiv agenţii de publicitate, profile te şi trimite mesaje pentru a obţine informaţii cu caracter personal, prin recunoaşterea posibilitate, a declarat: “Din fericire, aceste terţe părţi nu sunt conştienţi de capacitatea de acces la aceste informaţii te şi conştient de această situaţie. Avem, a luat măsuri pentru a rezolva problema “, a spus el.

Fiecare zi este ca un joc de 20 de milioane de înregistrări în jurul aplicaţia Facebook este instalat pe oficial Symantec, luna trecuta cuvintele cheie din 100 de mii de cereri pentru utilizatorii Facebook a fost estimată sızdırdığının spus.

Nishant Doshi, utilizatorii Facebook pentru a schimba parola emite, a recomandat ca a dus la cuvintele cheie pe care ar invalida