Österrike är ett land i Centraleuropa. 47% av kust terräng är täckt av skog. Slangar är grannar Maceristan huvudstad Wien, Tjeckien, Tyskland, Schweiz, Slovakien, har Slovenien. Hotline Wien är huvudstad i 2 miljoner invånare.

Före andra världskriget var den folkrikaste staden efter Paris och London var den mest folkrika staden, men efter kriget har befolkningen minskat på grund av förluster nu. Mycket mycket lugn fridfull ro en stad på rätt sätt. Det officiella språket är tyska, katolska Hıristyandır till som religion.

Vi tror att du kan komma ihåg en pionjär av klassisk musik av Mozart är Österrike, klassisk musik, andan i Mozarts redan spridit sig till hela staden som en fredlig och lugn stad i landet. Till som säsongen vackra kalla vintrar, säsongsarbete normala karyağışlıdır under noll under vintermånaderna december till februari ligament. Därför har denna skida en mycket trevlig skidområden.

Vienna direkt, om vi betraktar andra, mer vackra städer, vet Salzburg ola ola Gleisdorf vet bidé. Cheerleader Observer är en viktig turist-och steg till som ett alternativ desinasyondur Dessa städer inkluderar Österrike, inklusive Wien, huvudstaden gezilicek är mycket vackra platser. Nu vet ett kort tåg mesafelerindende Tjeckien, längd, Maceristan, Budapest, Slovakyaya & Inledning. Under korta perioder av semester har Oralardada vet.